HAKKIMIZDA


2005 yılından beri sektörün içinde bulunmakta olan firmamız 2023 yılında Pia Teknoloji Ltd. Şti olarak hizmet hayatına devam etmektedir. Hizmet sağladığımız tüm müşterilerimizin minimum maliyet ile maksimum verimi alması ve çağın gerektirdiği tüm teknolojik gelişmelerden üst düzeyde yararlanabilmesi için çalışma hayatına devam etmektedir. Hizmet verdiğimiz firmaların IT ihtiyaçlarına en "kısa" ve en "hızlı" şekilde cevap vererek çevrimiçi hizmetlerine devam edebilmelerini hedeflemekteyiz.

Kurumsal firmalar ve devlet kurumlarının pc, yazıcı, tarayıcı gibi donanımsal ekipmanlarının onarım ve bakım işlemlerini ve Network cihazlarının kurulum, bakım ve konfigurasyonunu yaparak tüm iletişim ve alt yapı sistemlerinin sekteye uğramadan çalışmasını sağlıyoruz.

Konya ve Karaman bölgesinde Innova Bilişim A.Ş, D724 Bilişim A.Ş (Datamarket), Denker Elektronik, Fark Bilgi İşlem, Adres Bilişim A.Ş, RetailX Danışmanlık, Horizon Bilgi Teknolojileri, Artpro Teknoloji firmalarının iş ortaklığını yapmaktayız.